Fredagsgöra

Så blev det fredag , dessa lediga veckor går i en racer fart. Min andra lediga veckor har nu passerat . REDAN . Vi har varit i hmknutarna , var och postade breven och köpa mat till Melvin .

Maken kom hem han hade cyklat idag, började med tacos som hör till fredag traditionen Jag förde yngsta gossen till fotbolls träningen och själv åkte jag för löp på matta idag . Jag valde gymmet idag för tredje gången denna vecka . Och idag blev det långsammare tempo men flera kilometer.

Det blev en tia även denna vecka men idag inomhus. Tredje vekoslutet i rad med 10 km

På kvälls kvisten begav vi oss till Jakobstad och se Phillip Järvenpää uppträda i Skolparken . Flera nya låtar spelades . Jag hade inte hört nån av de nya . Flera bekanta träffade vi och det var roligt att kunna vara ute igen och vara social igen som vanligt ändå kändes det konstigt på något sätt . Lite som om man gjorde nåt förbjudet . Inget munskydd användes heller. Nån enstaka hade men inte så många .Polisen var på plats både med maja och med civil bil . Och det behövdes säkert.

Vi gav oss vid 22 tiden , åkte hemåt sen och då var det gott sätta sig i soffhörnet igen . En bra fredag till enda och min andra semestervecka är slut . Nu är det vanlig helg…

4 reaktioner på ”Fredagsgöra

 1. Javisst känns det nästan märkligt att göra sådant ’från förr’ igen? Fast härligt ändå!
  Här är 4e vågen på gång och beslut har tagits att alla elever och personal skall använda munskydd i skolorna i höst. Vaccinerade och de som inte är. Tråkigt tyckte våra ungdomar! Kan inte annat än hålla med…
  Trevlig kväll fick ni. 😀

  Gillad av 1 person

  1. Petras

   Ja det gör det verklogen. Men även härligt . Så synd att det inte verkar stanna av med smittspridning trots vaccinering. Man börjar få så nog av detta skit .

   Gillad av 1 person

   1. Nä men det lovades det ju aldrig heller- att infektionen skulle stoppas med vaccinering. Åtminstone dör inte folk om de är vaccinerade. Utan har endast en lindrigare ’förkylning ’.
    Jag är faktiskt inte så trött på viruset, mera trött på korkade personer som vägrar vaccinera sig. Vilket gör att vi nu i USA har 4e vågen på gång. Trots hur mycket vaccin som helst. Som dessutom fås gratis! Helt olikt allt vad läkarvård i USA heter!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s