En längre löplänk

Igår försökte jag ställa in mig mentalt hela dagen på att springa ännu lite längre.Att lite utmana mig själv. … Det kom en del regnskurar mitt på dagen så jag var lite fundersam om min plan kommer att lyckas. Som jag nämnt innan så gillar jag inte att springa då det regnar .

Maken och två av barnen var på fotbolls matchen i Jakobstad. Jag valde att stanna hemma och göra nåt färdigt till imorgon kväll. Då vi äntligen kan träffas igen, småkusinen med familj och vi. Vi har inte träffats på 2 år pga pandemin. Men nu skall det bli av. Äntligen

När de kom hem från matchen hade det regnat rejält och speciellt yngste killen var dyblöt Han hade ju varit på plan .De andra hade väl suttit i bilen så länge och sett på matchen därifrån.

När de kom hem så begav jag mig på min löptur som jag hade ställt in mig på nästan hela dagen . Jag hade en jätte bra känsla när jag startade hemifrån . Det här orkar jag , lite till , nästa väg den har jag aldrig sprungit innan . Peppade mig själv lite åt gången …Och jag klarade den lite längre länken . Och personligt rekord fick jag .

Va kul ! En härligt BRAVO sprider sig i min kropp och jag är nog lite löjligt stolt över mig själv 😁

2 reaktioner på ”En längre löplänk

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s