När man vaknar då helgen är slut

När jag väl hade kommit mig ur alla morgonbestys , chillat på soffan och fått bilen tankad, handlandet fixat så vaknade jag till här.

Jag drog fram dammsugaren och dansade över alla golv med denna i släp. Övre och nedre våningen . Skurade alla golven och städade alla tre wc: n . Kunde ha fortsatt om jag hade haft mer tid . Fixade med lite jumpa på vinden och sen duschades fröken .

Kvälls promenad med hunden och sen var det att kryoa till kojs. När jag och Melvin var ute på kvälls promenaden var det minus 10 grader . En skön kvällspromenad. Hade en podd i öronen som jag hörde på . Fallen jag aldrig glömmer med Hasse Aro. Samma man som kör Efterlyst på torsdagarna från 3:an. Det är om fallen som de inte glömmer från utredarnas sida. Inte busarnas sida.

Intressant i alla fall. I ljudboks form hör jag i huvudet på Putin nu och vet inte riktigt vad jag ska säga om den Mycket politik som man inte har begrepp om när man inte är så intresserad och insatt i politik och det är jag ju inte . Men jag skall höra den klart i alla fall ,på jobbet idag

Nu skulle det varit gött om helgen fortsatt med en dag till . Men så är inte fallet just nu så det är bara att återgå till vardagen igen

Annons

2 reaktioner på ”När man vaknar då helgen är slut

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s