Helgen

Tänk att det alltid går så fort då helgen är kommen . … Nu har vi redan kommit till söndagen fast vi precis gick hem från jobbet i fredags ..

Igår var dottern och jag till Jeppis en runda på dagen åt snabbt uppvärmd mat hemma och sen påklädning och vidare till Komarov. MUIK match mot RIEMU som de borde ha vunnit men så blev det inte…

Maken kom in senare eftersom han hade varit i utvisningsbåset på matchen i Jeppis. Det var meningen sonen skulle varit med på den matchen men eftersom han blev skadad på träningen i fredags så var han åskådare istället.

Jag lade på mig löpnings kläder och begav mig ut på en runda som blev 8 km . Det hade blivit kallare och jag är glad för att jag lade på mig mer kläder. En vacker snögubbe träffade jag på utefter vägen

Så kallt att det blev rimfrost i håret . En skön tur i alla fall.

Då jag kom hem körde tänj och töj ,mitt 8 minuters program som jag infört som noga och viktigt efter varje löpning Och sen hoppade jag i duschen

Jag är glad för att jag messade Carina och kunde hälsa på henne igår kväll. Så länge sen vi träffats. .Alltid lika roligt att ses.

Hade först tänkt att det skulle passat idag men förstod att tiden skulle springa ifrån mig så var det bra att vi kunde träffas igår.

Mitt på söndagen nu och klockan är 13.00 Jag väntar maken skall komma hem från jobbet så får jag ta en runda med hunden .Han behöver få en längre promenad idag.

Ute är det grått och lite snö kommer ned . Vi har minus 2 grader och lite blåsigt….

Senare idag blir det på nytt match i Komarov igen .Två hemma matcher denna helg Maken har sin hockeyträning och sen tar helgen igen.

Jag får ta min styrketräning hemma i rummet senare och sen skall allt fixas och göras klart för ny vecka imorgon

Annons

4 reaktioner på ”Helgen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s