Vintern är vacker

Visst är vinten vacker då snön glittrar vit och det biter i kinderna . Solen lyser och det knarrar under skorna då du på på snön .

Igår efter jobbet och eftermiddagsverksamheten hade avslutats så gjorde jag mig i ordning för utelöpning Det var så vackert och solen värmde skönt. Det kändes.

Jag var en 7 kilpmeters runda. Mina ben kändes som by klumpar och var riktigtig tunga att springa med .Försökte lägga på en snabbare låt för att få det gå lite lättare men det var förgäves Ändå gick det ju ganska bra och mina 7 km gick på 41min.

Jag tog som så ingen tid men man håller ändå lite koll på tiden ändå. Jämför den med vad man hade innan och om det förbättrats eller gått åt andra hållet. Ändå springer jag mest för att få må bra . För det är det jag gör av att springa . Inte alltid i stundens hetta men överlag . Jag mår bra när jag får vara röra på mig . Jag skulle inte klara av ett sitt jobb i 6-8 timmar varje dag . Jag vill röra på mig, vara fysisk . Har jag mycket på jobbet en dag kan jag få in alla rekommenderade 10 000 steg om dagen under ett arbetsoass . Blir det en dag som är som vanligt går det kring 6-7,5 000 steg och en hel del styrke träning ochså med bärande och lyftande .Jag har ett mans dominerat jobb och det trivs jag med !

Det om det vackert var det igår och jag hoppas det blir många soliga dagar än, av det vi har kvar av vimtern för denna gång

Annons

4 reaktioner på ”Vintern är vacker

 1. Vilka vackra bilder!
  Och så är det ju… vissa dagar känns benen som bly, andra dagar går det bättre. Slutsaldot är ändå alltid på plus för kroppens del.
  God fortsättning med träningen!

  Gillad av 1 person

 2. Bra med fysiska aktiviteter. Jag skulle inte heller vilja ha ett stillasittande jobb. Mina ben har varit blytunga på sistone också fast jag bara går 🙈 ja hela kroppen har varit extra tung då flunssan var så hiskeligt envis och tog ner mej på jorden

  Gillad av 1 person

  1. Petras

   Ja det är det . Det brukar nog kännas så efter en förkylning ovh det tar ett tag innan det blir lättare eller bättre igen . Bara att kämpa på 😀

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s