Sommar tider och söndag

Vaknar till en söndag då vi plötsligt har sommar tid och en och en halv meter snö ute Känns inte riktigt aktuellt med den tiden nu . Jag vet inte vad det ör för grader för solen lyser på termometern och den visar 22 grader . Tror att det är minus grader , såg precis någon som var på promenad och de var rejält påklädda med varma kläder . Såg ochså på fb och grannen har skrivit att det varit -24 grader inatt.

Jag var och hämtade sonen sent igår och då var det minus 14 grader. Trodde väl det skulle stanna där. Sonen han grymtar och snorar idag och är inte alls säker på att det blir någon spelning ikväll. Fast titta kan man ju hur som haver. Han frös och var i duschen redan innan 10 . Han hade meddelat sin tränare om läget så det vara att han blir åskådare på matchen .

Jag var och springa igår kväll och det var en skön löprunda . Idag hoppas jag att jag kommer mig ut på en promenad Åtminstånne en liten en …..

Borde ochså ta tag i att göra en foto bok över gamla bilder som man endast sparar i molnet eller på datorn, ipad eller mobilen . Dessa fotografier gör man inte längre till traditionella pappers fotografier vilket jag tycker är jätte synd. De kommer gå i spillo och många års minnen går ur tiden …..visst är det bra med tekniken men i såna här fall är det synd att tekniken tagit över .

Det borde dammsugas i huset under dagen inget som jag jag gillar göra men det bör göras i alla fall, Och det är knappast någon annan i huset som tar sig an det görat än jag .

Klockan har hunnit bli 11 men endast 10 gamla tiden eller den normala vinter tiden nu och jag sitter fortfarande i morgonrock på soffan och tar det bara lugnt . Gillar göra så på söndagar att chilla lite längre på söndagen .

Hoppas ni alla får en bra söndag 🌞

Annons

6 reaktioner på ”Sommar tider och söndag

  1. Petras

   Så är det det, förstod dock på grannen att den kommer dala nån dag till. Fast jag inte tror så mycket på det som lovats men …. byri no röck nu…. vill ju byri ta fram pedn snart

   Gilla

   1. Petras

    Ja men så är det förstås helt klart.. en fotobok kan man ochså sitta med de dagarna inte stickning löpning eller annat smakar bra. 😃

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s