Höstlista 2021

Jag var inne hos Heidi och såg att hon hade en ny lista. Höstlistan . Och visst är det kul med listor så jag skall ochså göra en liknande  höstlista men med mina egna svar , naturligtvis 

 

Höstlistan 2021

Vill fokusera på:
Jag vill fortsätta träna både löpning och spin, kanske ta till styrke träning ochså så småningom . Vill ochså lära mig lettering

Vill ha mer av:

egentid, bra tv program , 

Vill ha mindre av:

bullshit , skvaller så att säga , corona smittor

Vill titta på:
mera dokumentärer , filmer

Vill lyssna på:
böcker, deckare ,poddar och musik som jag tycker är bra. 

Vill läsa:
mera , helt enkelt

Vill ha på mig:

det jag trivs bäst i . jeans och t shirt och kanske en långärmad jumper då det är kallare. 

Vill lära mig:
mera inom data .

Vill hänga på:
.kunna fara mer på kafeer och restauranger utan att behöva ha täckt hala ansiktet hela tiden 

 

Vill dricka:

dricker inte alkohol, så vatten duger bra 

Vill äta:
nåt gott , lövbiff, vitlöks potatis och pizza

 

Utflykter och resmål:
Skulle gärna unna mig en vandrings helg /  mors vila med Melvin med. Bo på hotell img_20210919_124108 Det skulle vara skönt .

Måndag

Så är vi tillbaka i vardagen igen och måndag morgon. Visst är det lite trögt att stiga upp kl 6 men visst mår man bra av lite rutiner och tider ändå.

Idag är det plus hela 4 grader ute och jag ryser. Jag vill inte ha kallt och minus grader som snart är på intågande. Jag brukar inte ha nåt emot hösten och lite höst mys men i år gillar jag inte alls .

Idag är det måndag pch måndag betyder att det är fatburn spin ikväll. Det skall bli kul . Det är set bästa med måndag .

Hoppas ni alla får en bra start på veckan .

Söndags göra

Plockar in lite september bilder från dagens promenad 

Så har vi snart söndags kvällen här . Jag har fått gjort en del idag ändå. jag sov ganska länge men dock inte 10 timmar som natten innan . Då var jag säkert rejält trött och det behövdes säkert.  Har varit gående med Melvin till gravgården och hem igen . Det är ungefär tre kilometer ena vägen så när vi var hemma igen hade vi lite över 6 kilometer . Skönt höst väder idag . Ingen blåst inget regn och ca 10 grader. Var hem med Melvin och var och handlade- igen . Tycker ALLA ingredienser är slut då det är min tur att handla . Alltid samma vers . 

Vilade en stund på soffan och diskade undan , plockade i lådor och lade i ny maskin. Plockade med kläder som tvättats , lade dem i rätt högar åt var och en . Sen är det söndag och barnen behöver vara rena inför ny skoldag . Pojkarna klarar det där sjäv i dagens läge men dottern behöver hjälp med det mesta än. 

Nu är det kväll och jag plockar fram datorn så även jag hinner göra nåt av det jag vill och inte bara det som behövs göras. Snart är helgen slut och en ny vecka börjar . 

Sport lördag

Det blev verkligen en sport lördag . Mesta dels stillasittande som åskådare på dagen .

Sonen var med på team NIK som målvakt då de äldre spelade match mot innebandy laget blue fox..

Han gjorde bra ifrån sig, fick en notis i tidningen ochså

Efter fotbollen körde jag hem honom och körde tillbaka för MUIKS premiär match denna höst . Det var en bra match som blev väl spännande på slutet då MUIK tog hem seger 4-3 mot Kalajoki. Mycket roligare att åka hem för att byta om till egen träning sen . Solen lyste och det var 10 grader i luften. Jag lade på mina compressions byxor. En kortärmad t shirt och min gula jacka på och idag var det ochså nödvändigt med mössa , vantar och utan brillor.

Jag kände ganska direkt jag sprang iväg att det här kan blinen ganska bra runda . Och idag hittade jag den rätta andningen ganska snabbt utan att flåsa mig mig andfådd. Jag startade och for mot Forsby och grusvägen men den förvandlades ganska fort till asfalt . Jag kom ut till Östra åvägen och sprang mot hängbron där jag stannade för ett kort selfie porträtt och sen vidare . Hann faktiskt mästan börja frysa där eftersom materialet i jackan är inte speciellt vänligt när man blir svettig och det kommer mot huden . Materialet andas inte och fukten lamnar kvar i tyget vilket gör att man börjar frysa . Det är inte bra bra så nu får jag ge mig ut i djungeln för en jacka till löpning som är anpassade just för det. Denna gula jacka jag nu använt egentligen en cykeljacka . Det bästa med den är färgen och man syns bra , Det blev i alla fall en längre runda och jag kände att den rundan kommer jag ta fler gånger . Ganska lagom lång faktiskt.

När jag kom hem var klockan så så pass mycket att nån kör runda var inte längre att tänka på. Var ganska trött så en ny choklad smak eftersom det var lördag , en glass portion och sen att gå lägga sig var ganska skönt att sen ta kväll. Det är nu 9 veckor som jag jag äter godis på bara lördagar .Heja mig !

Det var min lördag och jag nöjd med den .